Belevenissen om te koesteren

Bistro Schiervelde is een intiatief van de familie De Nolf en heeft als enige doel om de mensen uit de streek onvergetelijke momenten te bezorgen.

EVENTS

De combinatie van verschillende zalen maakt van Schiervelde een unieke locatie voor je bedrijfsevent, privé-feest, concert of sportevent.
Met een ambitieus team verzorgen wij je vergadering, seminarie, congres, beurs, teambuilding of personeelsfeest van 10 tot 3.000 personen, met all-in of zonder catering.
Heb je iets te vieren met je familie of vrienden? Wij maken ook van je verjaardag, huwelijk, babyborrel of communie graag een onvergetelijke gebeurtenis.
Ontdek de mogelijkheden die Schiervelde je biedt.

BISTRO & BAR

In de Bar en Bistro van Schiervelde ontvangen we je met een glimlach in een modern en warm interieur voor seizoensgerechten in onze Potjes van Schiervelde, snacks, een aperitiefje met hapjes of een gezellige babbel en drink met collega’s, familie of vrienden.

GESCHIEDENIS

De bistro dankt zijn naam aan de Heerlijkheid Schiervelde begin 12de eeuw. Het was één van de 4 heerlijkheden waaruit de stad Roeselare tot stand kwam. De oorspronkelijke hoeve van de toenmalige baljuw, gesitueerd in een bocht van de waterloop De Mandel, bestaat nog op heden. Het maakte deel uit van een heerlijkheid met eigen wapenschild, eigen rechtbank en omvatte bossen, weilanden en gronden in het huidige Roeselare en zijn aanpalende gemeenten. “Schiervelde” kreeg eerder al zijn wijk, zijn Site Schiervelde met de Expo Hallen, een heel grote gratis parking, het Schiervelde Voetbal Stadium, een tennisclub en zelfs een Sport & Eventhal Schiervelde. Vanaf nu heeft Schiervelde ook zijn eigen “Bistro en Bar Schiervelde”.

OPENING BISTRO-BAR SCHIERVELDE

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.