Referenties

Fendt.jpg

Fendt Eurotour 2015

Fendt vond in Sport & Eventhal Schiervelde de perfecte locatie voor zijn 2e stop van hun Europese Tour. Landbouwers konden de nieuwe Fendt 300 en 700 Vario modellen zelf ontdekken en testen. Het bezoek werd gecombineerd met een receptie voorzien door Sport & Eventhal Schiervelde.

60jaarRoularta.jpg

60 jaar Roularta

Op 24 en 25 september was de Sport- & Eventhal Schiervelde de locatie voor het feest van de 60ste verjaardag van Roularta Media Group. Verspreid over de twee avonden werden meer dan 1.600 genodigden getrakteerd op een mooie show in de Internationale Zaal en daarna culinair verwend in VIP-lounge en Foyer. Hieronder enkele sfeerbeelden...

West-Vlaamse jonge ondernemer.jpeg

West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015

Op 26 maart 2015 werd Patrick Reyntjens in Sport & Eventhal Schiervelde verkozen tot West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2015. Het bedrijf van Patrick Reyntjens, GEOxyz uit Zwevegem, is gespecialiseerd in hydrografische onderzoekssystemen, geofysische en geotechnische onderzoeken. GEOxyz was onder andere betrokken bij het in kaart brengen van de gezonken Costa Concordia om zo de complexe berging in goede banen te leiden. Een uitgebreid verslag is te vinden op de website van Focus WTV: http://www.focus-wtv.be/nieuws/patrick-reyntjens-west-vlaamse-jonge-ondernemer-2015

BK_Tafeltennis.jpg

BK Tafeltennis

In het weekend van 28 februari & 1 maart was Sport & Eventhal Schiervelde de locatie voor het Belgisch kampioenschap tafeltennis. Het waren Lauric Jean en Nathalie Marchetti die de titel veroverden hier in Roeselare. Een uitgebreid verslag van deze titelstrijd is te vinden via volgende link: http://www.focus-wtv.be/sport/bk-tafeltennis-roeselare

Scala.jpg

Scala

Scala, het internationaal beroemd en mondiaal geroemd vrouwenkoor, bracht op 20 maart 2015 een uniek concert in Sport & Eventhal Schiervelde.

Schlagerparade.jpg

Schlagerparade

Vrijdagavond 6 februari was het polonaisetijd in de Sport- en Eventhal Schiervelde in Roeselare, op de tonen van Christoff, de Romeo's, Michael Lanzo en de andere artiesten van de Schlagerparade.

Kiwanis.jpg

Nationaal Kiwanis Congres

Op zaterdag 20 september 2015 hadden we de eer om het nationaal Kiwanis congres te hosten. Ongeveer 500 Kiwaniƫrs van over heel het land, zelfs Europa, vonden hun weg naar Schiervelde om drie absolute topsprekers in actie te zien; Christophe Deborsu, Arnoud Raskin en Jeanne Devos.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.