Events

Blauwe Zaal

blauwe_zaal.jpg

Geschikt voor je vergadering, workshop of receptie tot 40 personen, met of zonder catering. Ontdek de capaciteiten per opstelling in de technische fiche.

Rode Zaal

rode_zaal.jpg

Geschikt voor je vergadering, workshop of receptie tot 60 personen, met of zonder catering. Ontdek de capaciteiten per opstelling in de technische fiche.

VIP-lounge

VIP-lounge.jpg

De VIP-lounge is een zaal met een waaier aan mogelijkheden. Voor zowel een zittend symposium of een staande receptie (of een combinatie van de twee) voor groepen van 100 tot 400 personen is dit een absolute topzaal. Gratis parkeren kan op de nabijgelegen VIP-parking die meer dan 350 plaatsen telt. Business gerelateerd wordt de zaal vooral aangewend om seminaries, productvoorstellingen, personeelsfeesten, enz. te organiseren. Bij wedstrijden van Knack Volley en andere sportmanifestaties doet de zaal haar naam eer aan en wordt ze gebruikt als VIP-ruimte. Privé wordt de VIP-lounge gehuurd voor babyborrels, jubileums, trouw- en andere feesten. Bekijk hieronder de technische fiche om de vele mogelijkheden en capaciteiten te ontdekken.

Foyer

foyer.jpg

De Foyer is een grote, multifunctionele ruimte en geschikt voor zowel staande recepties met walking dinner of een zittend diner, maar ook voor een symposium, (dans)optreden, ... Er zijn ruime gratis parkings (meer dan 1.000 parkeerplaatsen) op 100 meter van de ingang. Bekijk hieronder de technische fiche om de mogelijkheden en capaciteiten van deze zaal te ontdekken.

Internationale Zaal

internationale-zaalB.jpg

De Internationale Zaal is de thuishaven van onder andere Knack Volley en Basketclub Wytewa. De zaal is perfect omvormbaar tot een congreszaal, concertzaal, auditorium en is dé geschikte locatie voor massa-events van 500 tot 3.000 personen. Bekijk hieronder de technische fiche om de mogelijkheden en capaciteiten van de zaal te ontdekken.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.